Romantica!


O clipă romantică,e ca un vis de cristal,este parfumul ce transformă rătăcirea în trăire și vraja care transformă praful vieţii de zi cu zi într-o ceaţă aurie.Astfel aș putea compara eu un moment de romantism.
Sunt o ființă ce creează  și trăiește pentru a crea sentimente. Totuși s-ar accepta și ideia că  e în natura feminină să fii romantică.Femeile au inventat romantismul.Ca să vorbim de o seară în doi,de o declarație de dragoste sau de plimbări pe malul mării sub clar de lună, oricare ar fi din astea tragem din ele neasemuite plăceri.Dar nu toate se împacă sută la sută cu această calitate.

Noi,cele ce iubim romantismul,înnebunim de plăcere cînd suntem întîmpinate cu buchete de flori, și cînd ne sunt șoptite cuvinte de iubire.Suntem capabile să trăim intens fiecare moment de fericire.
Noi suntem cele care plîng la filmele romantice pentru că știm să le analizăm cu inima.
Noi suntem acele ce pot să fie extrem de fericite cînd stăm în ploaie,ținîndu-l de mînă pe alesul inimii.
Noi suntem cele ce acceptă să fim feminine o viață întreagă.Sunt îndrăgostită de viață,sunt îndrăgostită de ce e frumos,de lucrurile neînsemnate care mă fac să zîmbesc, de cuvinte, de muzică,de IUBIRE,de diversitatea sentimentelor și starea care mi-o induc.
 
Oare o ființă romantică,e demodată?!
Nu, niciodată o femeie blîndă, romantică, sensibilă, nu va fi demodată.Întotdeauna vor fi oameni care o vor aprecia, o vor stima și se vor gîndi cu nostalgie la vremurile cînd toate femeile erau așa.Cred că viața din ziua de azi,le face pe unele femei să se poarte „bărbătește”. Înțeleg această nevoie de putere pentru a-ți apăra intimitatea,și de a lupta cu unele greutăți din viață,etc. Și îmi pare rău că viața a devenit atît de grea încît femeia,să nu mai aibă timp și putere de a-și arăta aceste calități care le fac atît de speciale. 
Trăiți intens fiecare clipă a vieții,a iubirii pentru că ea învie în noi,sentimente ce-și înclină puterea spre romantism.
Fii fericit Cititorule!

Autor : Misterioz ! 

                                                           © 2011 WordPress.com
Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Despre dragoste.... Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s