Două inimi – o singură iubire ..


După cum se spune că toți suntem îngeri cu o singură aripă și putem fi compleți cînd găsim a doua jumătate.Într-adevăr cu o aripă zbura nu putem,de aici rezultă că viața în singurătate diferă mult de cea atunci cînd iubești și ești iubit.Cînd doi se iubesc,lumea e atfel,e mai frumoasă,viața nu pare atît de complicată și problematică pentru că persista susținerea din partea amîndurora. 
 
Mulți fug de iubire,pentru că se tem să sufere.Dragoste fără suferință nu există,sau poate există dacă ambii procedează într-un mod de a nu se despărți,și trec peste orice obstacol,mereu condimentează relația cu ceva nou și interesant,pentru ca sentimentele să ia amploare la un maxim nivel.
Personal sunt de părere că în relație cel mai principal este înțelegerea,atît timp cît ea persistă,relațiile dintre doi se vor performa creînd noi limite infinite către iubirea lor.Comunicare,încredere,dragoste… și sunt multe lucruri care formează o relație puternică.Din păcate lumea fuge de iubire,fuge de cuvinte,de încercări și șanse părîndule,că ceva o să schimbe dacă or să aștepte cu timpul,și o să le cadă din pod.
NUUUU… de ce nimeni nu se gîndește că atunci cînd apar noi șanse de a schimba ceva în viața lor,e un semn de la Dumnezeu,doar nu s-ar întîmpla unele situații degeaba în viața asta.
Cunosc o situație cînd unei prietene care suferă din dragoste,a avut o șansă să-și reînceapa relația cu fostul său prieten,iar ea a respins,știind că suferă mult,a spus că dacă mă iubește v-a veni și a doua oară,din păcate nu a fost să fie,băiatul și-a pus capăt zilelor din cauza încercării zadarnice,iar fata disperată se zbate între viață și moarte din cauza veștii cumplite.. Într-adevăr e strașnic să auzi așa istorii,pur și simplu unele situații te pun în genunchi să plîngi,pentru că oamenii au ocazia să schimbe demersul lucrurilor dar nu o fac din unele principii.

 
E corect că fiecare își decide soarta,care încearcă care nu,care caută mai departe și iarăși nimic.Nimic nu e predispus nimănui,totul se dobîndește cu dorința din tine și ardoarea față de îndeplinirea  sufletului fericit din tine.
Am auzit o groază de-a istorii despre dragoste și suferință,și totuți nu pot pricepe de ce unele lucruri care sunt ușor de schimbat,nu se pot schimba din motive diferite și total absurde..

 
 
Însăși despre mine nu știu ce v-aș putea spune,am suferit și eu destul,și am ajuns la limita puterilor să lupt cu viața,am lăsat totul să meargă de la sine,încerc să fiu mai simplă și astfel nu vreau să văd viața dintr-un punct negativ.Vreau să fu indiferentă față de dureri,care știu că sunt greu de învins,dar în ciuda faptului că asta e posibil,eu încerc.Eu visez și sper și după puterile mele îmi construiesc viața așa cum mi-o doresc,nu mai vreau să stau și să privesc aiurea la ziua de azi și ziua de mîine,pentru că știu că dacă nu mă voi decide să schimb unele situații din viața o să regret că la timp nu am încercat,iar în viitor îmi va fi mai greu.Acum văd rezultatul optimismului minim din mine,și nu regret absolut nimic,am să încerc să preschimb tristețea în bucurie pentru a-mi ferici sufletul și inima chinuite de durerea îngrozitoare a suferinței.
„Iubițivă,și trăiți clipele vieții și încercați să zburați deasupra limitelor cerului împreună,sunteți un singur înger  care împarte iubire la două suflete unite prin dragostea ce și-o cresc în inimile lor ce bat  în una singură.!” Ellen` Mystérieuse

 Creațivă lumea așa cum vă stă în puteri și cît nu e tîrziu,și nu uitați SĂ FIȚI FERICIȚI,pentru că fiecare din voi merită !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reclame
Acest articol a fost publicat în Despre dragoste.... Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Două inimi – o singură iubire ..

 1. Misterioz zice:

  Domnica,sunt perfect deacord cu tine,atunci cînd se închide o ușă,se deschide alta,poate mai bună,poate mai rea,totul depinde de noi.Și apropo despre iubire,acest sentiment într-adevăr e în stare să lecuiască orice rană,doar dacă e dăruit de persoana care o cere inima.

  Apreciază

 2. Domnica zice:

  foarte frumos spus…
  intradevar, iubirea provoaca suferinta, insa fericirea adusa de ea in inimile noastre e mult mai puternica ca durerea… si o sa adaug o fraza dintr-un film pe care l-am privit recent:” Nu poti intoarce trecutul prin regrete” (poate azi, poate miine voi scrie un post despre acest film).
  Daca s-a terminat, inseamna ca asa a vrut Dumnezeu; inseamna ca te asteapta ceva mai bun in viitor.

  Apreciază

 3. Misterioz zice:

  Mersi Nikusik! 😎

  Apreciază

 4. nikusyk zice:

  ka intotdeauna kuvinte foarte frumoase..esti foarte bravo skumpa mea..tine-o tot asa mai departe 😉 :-*

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s