O singură viață :)


Viața,ceva complicat la prima vedere,însă din profunzime ar părea mai simplă dacă o vom construi cu tact.După părerea mea viața ar fi mai simplă dacă n-am complicao noi ..
Încercăm să sperăm la ziua de mine că va fi una mai bună,însă toate depind doar de noi,cum vom aranja demersul lucrurilor.Ne ţesem viaţa din planuri şi vise… doar fiinţa umană are acest talent incredibil de a-şi face planuri şi de a lupta pentru împlinirea lor.Avem o singură viață, viaţa e a ta, e numai a ta,cred în puterea mea de a-mi stăpîni viaţa, deşi cred că de cele mai multe ori, ea este cea care mă stăpîneşte şi doar îmi dă iluzia că eu o stăpînesc pe ea.

De cele mai deseori ni se oferă șanse pentru a face ceva schimbări,de a aranja ordinea sentimentelor astfel ca ele să ne dirijeze pașii de zi cu zi.După cum spun mulți că viața e atît de grea,și că e insuportabilă…toate dintr-un singur motiv…,pentru că ei nu încearcă să-și impună optimism și putere pentru a lupta și a demola acele obstacole care le dezbalansează trăirile de simplu muritor.Ei trăiesc cu speranțe,nu și cu încercări. Eu mereu am spus … mai bine să regreți ceea ce ai făcut,decît să regreți că nu ai făcut ceea ce ai vrut să faci !!!Cu toții trăim după felul cum judecăm,iar ceea ce este just e că omul își face singur cu mîinile,cu gîndirea,cuvintele sale  destinu .. !!!

Încercați,nu ezitați să schimbați unele lucruri care vă vor face fericiți și cu adevărat îndepliniți.Trăiți cu prezentul,însă cu gîndul la viitor.Creațivă o zi de mîine mai buna,și nu uitați de speranțe,de vise și de încredere!!!
Fiți fericiți! 😉

Reclame
Acest articol a fost publicat în Diferite. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la O singură viață :)

  1. Vasile zice:

    Sigur… Believe in yourself este f potrivit la ceea ce ai scris.. cu parere de rau (nu cred ca de buna ) muti din muritorii de rin nush dau seama ca au puterea, darul de trai. Traim intr-o lume frumoasa…si cind spun frumoasa este pentru ca eu o vad asa, ar fi f bine multi sa o vada. Ash compara viata traita de noi cu un riu, imagineaza-ti un riu mare in care noi all people innotam )) si asa cum suntem noi care poate a da din coate, care nu…. la fel ca in viata. Deci daca ai sa innotsi in acel riu imaginabil pai ai sa pleci in kolo unde innoti, unde vreai sa ajungi, dar dac nu (aici tre de adaugat ca noi toti avem vesta de salvare), pai riul (viata) ne va duce incolo unde vrea ea. Nu „personalizez” viata… dar in mare parte asa e. Traim viata sau ea pe noi ))))

    Avem doar una ….
    bee haPPy 😉

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s