Nimic nu e întîmplător…


“Persoanele pe care le întîlnești sunt persoanele potrivite”. Cu alte cuvinte, nimeni nu intră în viața noastră din întîmplare. Toate persoanele cu care interacționăm se află alături de noi cu un motiv, acela de a ne ajuta să învățăm lecțiile de viață care apar și să continuăm drumul personal.

“Ceea ce ni se întîmplă este singurul lucru care ni se putea întîmpla”. Nimic, absolut nimic din ceea ce se produce în viața noastră nu ar fi putut să se întîmple în alt mod (nici măcar detaliul cel mai nesemnificativ)… Nu există: “dacă aș fi făcut cutare lucru….s-ar fi produs alt cutare lucru….” NU. Toate și fiecare în parte dintre situațiile care se produc sunt perfecte, cu toate că mintea și egoul nostru nu le acceptă.

Orice moment în care se începe este momentul corect”. Totul începe în momentul potrivit, nici înainte, nici după. Cînd suntem pregătiți pentru că ceva nou să apară în viața noastră, exact atunci apare (începe).

“Cand ceva se termină, se termină”. Daca ceva a luat sfîrșit în viața noastră, este pentru propria noastră evoluție, deci cel mai bine este să închizi capitolul și să mergi înainte îmbogățit cu acea experiență.

Cred că nu este întîmplător că citești aceste rînduri acum. Acest text ajunge la tine azi pentru că ești pregătit(ă) să înțelegi că “nici un fulg de zăpadă nu cade niciodată în locul greșit”…

Reclame
Acest articol a fost publicat în Din Viață.... Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Nimic nu e întîmplător…

 1. Misterioz zice:

  Missysparrow >> mersi mult! 😉

  Apreciază

 2. Missysparrow zice:

  Hey! In special, oamenii vin in viata noastra, fiindca asa trebuie, fiindca ei trebuie sa fie cei care ne invata, ne fac sa suferim, sa zambim sau sa plangem. Mereu am sustinut faptul ca orice om e o lectie primita! Fain blogul 🙂

  Apreciază

 3. Liuda zice:

  De fapt, postul acesta s-ar rezuma printr-o idee : „Tot ce se întîmplă, se întîmplă spre bine” şi că nimic în viaţa asta nu este întîmplător!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s