Despre 8 MartiePrimul lucru care pot să-l spun, începînd acest articol, este că : EU, URĂSC SĂRBĂTORILE DE ACEST GEN! Toți te felicită cu diverse mesaje siropoase, plagiate unii de la alții, anume în asta și constă totul, pentru că e copy-paste, pentru că nu e nimic adevărat, sunt doar niște cuvinte, care ți le spune cineva, în semn că „nu a uitat de existența ta”, existență care și-o amintește doar de sărbători, (SAU poate nu și-o amintește deloc) pentru restul timpului, a uitat de tine. Mda, din păcate așa e în zilele noastre. Vrem să fim cei mai originali, expediind cele mai frumoase dedicații, și uităm să fim SINCERI! 8Martie-felicitare

Eu întotdeauna am apreciat persoanele care avînd intenția să te felicite, nu au făcut-o din obligație, ci din plăcere. Nu vreau să par ciudată, dar cu timpul aceste sărbători au deviat de la conceptul de SINCERITATE.
E plăcut să vezi cînd cineva îți oferă atenție,care să înglobeze cele mai esențiale urări de bine și cel mai important să vină din suflet, nimic mai mult. La general vorbind,sărbătoarea de 8 Martie, pentru mine e o zi obișnuită și nimic altceva  ieșit din comun, veselie-voie bună și restul. Nu știu ce părere au alții în privința sărbătorilor, dar această considerație a crescut în mine cu 3 ani în urmă. Și absolut deloc nu mă vor afecta opiniile contra.
Fiecare trăim așa cum ne place și așa cum credem de cuviință.

Baftă tuturor,și nu uitați să fiți VOI ÎNȘIVĂ, căci prin asta vă definiți personalitatea! 😉

Reclame
Acest articol a fost publicat în Concluzii generale, Din Viață..., Opinie, Preferințe, Societate. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Despre 8 Martie

 1. Alex. V zice:

  Salut ! Sunt de acord intru totul cu tine ,de aceea nici eu nu sarbatoresc asa sarbatori , Faptul ca oamenii nu sunt sinceri asta-i doar o latura a problemei. Problema principala este ca oamenii chiar daca-s sinceri ei au nevoie de o data anumita pentru a face complimente si cadouri. Kind vine 8 Martie ei pur si simplu se simt obligati sa faca aceste cadouri,iar mie pesonal nu mi-ar placea sa primesc un cadou facut din obligatie ,doar pentru ca este „sarbatoare” .Evident ca sarbatorile n-au nimic in comun cu Sinceritatea,ci mai degraba cu Datoria.
  + O zi in an femeile primesc cadouri si felicitari iar 364 zile sunt dispretuite, batute, neglijate… Trebuie de facut ca orice zi sa fie ca o sarbatoare iar cadourile chiar daca vor fi neinsemnate dar facute din inima ele vor avea o Valoare mult mai mare .
  p.s. va felicit cu 1ian –>31dec. ; )

  Apreciază

  • Misterioz zice:

   Da,sunt mult mai multe laturi și nu doar sinceritatea.Ceea ce privește datoria de a felicita de sărbători,ar fi bine să nu mai fie așa,defapt eu nu cred că e o datorie,dacă defapt nu am nici o plăcere de a înainta o felicitare unei persoane. Și dacă vorbind de 8 martie,femeile iubite trebuie luate în seamă de fiecare dată cînd ai tu ocazia să o faci mai bine,același lucru îl zic și despre complimente.În fine,probleme la acest capitol sunt o sumedenie.Noi nu putem face nimic,decît să urmărim tot acest concert ))) și să facem concluzii.Poate în viitorul depărtat mentalitatea oamenilor va fi alta?

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s